- Beschrijving
-
Een perfect stuk om heerlijk te roken. Dat is wel het buikspek van het Livar Varken. Het buikspek is nog in het bezit van de zwoerd. Dit is een heerlijk kroket velletje dat veel smaak afgeeft. Wat u doet met het stuk is aan u. Pekel, kruid, rub of marineer dit op uw eigen manier en gaar dit op uw smoker of keramische BBQ. Het resultaat zal verbluffend zijn.
Livar Varken is een relatief jong varkensras. Sinds1999 zijn een aantal Limburgse boeren begonnen met het kruisen van verschillende hooggewaardeerde varkensrassen. Hieruit is het Livar Varken ontstaan. Het varken wordt onder andere gehouden in een klooster. Aldaar wordt het varken verzorgd door monniken. Het Livar varken kunt u omschrijven als een puur stukje kwaliteitsvlees.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
-
Koud gerookte Maple Syrup Bacon
Typische Amerikaanse manier om zelf bacon te roken. Lekker zoet en smokey! Hou rekening met 5 tot 7 dagen pekelen en 1 dag roken. -
Slow-roasted krokant buikspek
Hoe maak je nu die krokante korst bij buikspek? Hier het geheim! -
Porchetta all’aglio
Een smakelijke eye-catcher op de BBQ. Hou rekening met genoeg garingstijd.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review