Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Pakketten

Pakketten

Beef & Steak heeft prachtige vleespakketten voor jou samengesteld. Wanneer je één van deze lekkere combinaties kiest, profiteer je van korting. Bovendien is het gemakkelijker dan los vlees bestellen.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
koude-gerookte-zalm-kit
Vis, Schaal- en Schelpdieren

beef-ribs-kit
Rundvlees

holy-trinity-of-bbq-pakket

t-bone-monsterdeal
Diverse soorten

livar-weekpakket
Varkensvlees

gourmetschaal
Diverse soorten

brisket-kit
Rundvlees

pork-belly-burnt-ends-pakket
Varkensvlees

spareribs-sixpack
Varkensvlees

burgers-around-the-world
Diverse soorten

bbq-satepakket
Diverse soorten

luxe-bbq-spiezenpakket
Diverse soorten

per pagina

Je hoeft alleen nog maar aan te vinken hoeveel je van alles wenst te ontvangen. Je kunt ook zelf de rub of saus kiezen. Wij hebben wel alvast een aantal bijpassende suggesties voor je klaar staan, maar de keuze is aan jou.


Kwalitatief hoogwaardige vleespakketten voor elke gelegenheid

Wat voor vlees je ook nodig hebt; je vindt het bij Beef & Steak. Ook wat vleespakketten betreft, kies je namelijk uit een uitgebreid aanbod. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

maar ook complete pakketten om de lekkerste gerechten mee te maken. In onze pakketten zitten de belangrijkste ingredienten en een uitgebreid recepte hebben we erbij staan. Je kunt kiezen uit echte BBQ Bestsellers en wat meer culinaire gerechten van onze Chef Sylvia.


Met één klik ontvang je dus een pakket naar keuze dat perfect is voor de barbecue, gourmet of andere gelegenheid. Je vindt bij ieder pakket naast een handige bereidingsinstructie ook recepten die je met het vlees uit het pakket kunt maken. Zo wordt het maken van spareribs of een low&slow pulled pork voor iedereen eenvoudig!


Profiteer van snelle bezorging en heerlijk mals vlees

Wil je eenvoudig en snel heerlijk mals vlees bestellen, bijvoorbeeld voor een barbecue of gewoon voor bij het diner? Kies dan voor een van onze vleespakketten en profiteer niet alleen van gemak, maar ook van extra scherpe prijzen. Het vlees wordt bij jou aan huis bezorgd in een volledig gerecyclede en recyclebare verpakking. Hierdoor blijft het lang op temperatuur, kun je het eventueel thuis invriezen en we dragen ook ons steentje bij aan het behoud van onze planeet. Als je voor 11:00 uur bestelt, heb je het pakket dezelfde avond al in huis. Wil je meer weten over ons vlees of over de bezorgopties? Bel dan naar (0172) 577 147.