Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Picanha recept

Picanha recept

Voor het beste Picanha recept bent u op de juiste pagina beland. Door de jarenlange ervaring van Beef&Steak weten wij als geen ander hoe u de Picanha op de beste manier kunt bakken. Zo verrast u uzelf, maar ook zeker uw gasten, met een heerlijk stuk vlees.

Elk Picanha recept begint bij een solide basis

Er zijn tal van recepten te vinden voor het bakken van een Picanha, maar de basis van elk recept begint bij het kopen van het beste stuk vlees. Deze vindt u bij een specialist als Beef&Steak. Door de 100% garantie bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit Picanha en heeft u de perfecte basis voor elk Picanha recept.

Dit is hoe u dit heerlijke stuk vlees bereidt

Voordat u de Picanha gaat bakken, is het belangrijk om deze eerst diagonaal in te kerven. Dit doet u in het vetkapje. Daarna kruidt u het vlees en legt u het in een pan die verhit is tot ongeveer 165 graden Celsius. Laat de Picanha bakken tot deze een kerntemperatuur heeft bereikt van ongeveer 55 graden Celsius en draai deze daarna om voor nog zo’n 5 minuten. Daarna laat u het vlees rusten en snijdt u het aan.

Bestel nu en bereid morgen al uw favoriete Picanha recept!

Beef&Steak streeft ernaar om u zo snel mogelijk te laten genieten van dit lekkere stuk vlees. Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt, kunt u morgen al aan de slag met het bakken van de Picanha. Wilt u voordat u bestelt nog wat vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Uruguayaanse-picanha
Angus Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 71,49
per pagina