Picanha con Alho

Picanha con Alho

Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Lekkere en snelle variatie met een picanha. Toepasbaar op alle soorten.

Ingrediënten



Knoflook marinade:

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Voeg de knoflook, de olijfolie en het zeezout in een blender en 3 tot 4 minuten mixen en daarna koel wegzetten.
  • 2. Smeer de stukken Picanha ruim aan beide zijden in met de marinade.
  • 3. Grill de Picanha aan beide kant op hoog vuur in 2-3 minuten mooi bruin.
  • 4. Laat de Picanha vervolgens indirect op 140 graden doorgaren tot een kerntemperatuur van 55-57 graden. Let op dat de vetkap boven zit.
  • 5. Laat de Picanha hierna gedurende 5-10 minuten rusten. Snij de Picanha in mooie dikke plakken en serveer met (gegrilde) groenten naar keuze.

Eet smakelijk!