Pittige kippendijen met honing
Heerlijke bereiding, zeker als je van zoet houdt.

Bereidingstijd: 25 minuten
Ingredienten
8 kippendijen zonder vel en been
10 gram knoflookpoeder
10 gram chili poeder
5 gram gemalen komijn
5 gram paprikapoeder
½ dun gesneden rode peper zonder pitjes
10 ml cider azijn
80 ml honing
Snufje zeezout
Bakspray
Bereiding
1) Neem een grote schaal en meng hierin alles behalve de azijn en de honing.
2) Voeg de kippendijen toe en goed door elkaar mengen.
3) Spuit de braadpan in met bakspray en de bak de dijen aan beide zijden gedurende 5 minuten op hoog vuur.
4) Meng de honing en azijn in kleine schaal goed door elkaar met een garde.
5) Haal de dijen even uit de pan en gebruik 60 ml van de honing azijn dressing om de dijen in te kwasten.
6) 1 minuut bakken en de dijen omdraaien en het met het restant de kippendijen in kwasten.
7) Afbakken totdat de dijen gaar zijn.