- Beschrijving
-
Chuck steak (oftewel halslap in het Nederlands)
Maak er de volgende keer een culinair feest van en zorg voor chuck steak, ook wel een halslap van een koe in het Nederlands. Hier maakt u zelf heerlijke pulled beef mee, wat in de volksmond ook wel mals draadjesvlees wordt genoemd. Bekijk de website van Beef&Steak en kies ervoor om te laten bezorgen of kom langs in onze winkel. Dat wordt genieten!
Genieten van een chuck steak op z’n Nederlands
Hoewel u het qua naam niet zou verwachten, is chuck steak een gerecht dat behoorlijk Nederlands is. Al jaren geniet de Nederlander van het heerlijkste vlees bij de maaltijd. Het enige wat veranderd is, is de bereidingswijze. Steeds vaker wordt de halslap van de koe op de BBQ gelegd om vervolgens met of zonder brood op te eten. Ga voor heerlijk langzaam gegaard rundvlees en proef de fijne structuur van vlees dat smelt op uw tong.
Op zoek naar chuck steak? Bestel uw vlees gewoon online?
Als u op maandag, woensdag of donderdag uw chuck steak bestelt, heeft u deze de volgende dag al in huis. Bekijk onze website en pak eens flink uit tijdens uw BBQ. Combineer pulled beef met heerlijke kruiden of geniet van ons andere BBQ vlees. Wilt u meer informatie over ons vlees of heeft u andere vragen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar (0172) 577 147.
- Recepten
-
-
Pasta met heerlijk stoofvlees
Naar een recept van Jamie Oliver. Een simpel en goedkoop recept om alle monden aan tafel goed te vullen. -
Chuck pot roast
Chuck pot roast – gepofte kriel & knoflook – spruitjes – waspeen - geroosterde uien & mosterd jus -
Texas Chuck Roast
Laegh en de Traegh gegaarde rundernek Texas Style -
Italiaanse Chuck Eye Steaks
Gekruide chuck eye steaks met een traditioneel Italiaanse kruidenrub -
Klassieke Stoofpot
Heerlijke stoofpot met de smaak van vroeger. Makkelijk te maken en ook geschikt voor de Dutch Oven -
Pulled Beef Gordita
Wraps met avocado, paprika en huisgemaakte Kansas City Pulled Beef
-
- Extra informatie
-
Herkomst USA Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 2 item(s)
- Gewoon een pracht van een steak!
-
Als dikke steak bereid, stuk voelde te goed om door te garen. En pakte super uit!
Doordat het flink wat griltijd nodig had om op de gewenste binnentemp te komen zat er een machtige gril/rooksmaak in.
Mals, en lekker vet stuk vlees.
Boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar!product - Zeer malse pulled pork
-
Gisteren deze chuck roast omgetoverd tot malse berg pulled beef. Geinjecteerd met speciaalbier en een goede rub (zout, peper, chiliflakes, knoflookpoeder, mosterdzaad, venkelzaad) aangebracht. Daarna gerookt op de ugly drum smoker met een mix van hickory en cherry hout. Na een uur of 4 op ca 110 celsius was de bark prachtig (interne temp was toen al 82c). Daarna volgens recept van The Wolfepit doorgegaard tot het vlees zonder weerstand uit elkaar te pullen was. Zie: (https://youtu.be/jrWZ74mOTTA)
product
Schrijf uw eigen review