Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak

Mooie steaks, perfect voor op de BBQ. Makkelijk te bereiden en snel klaar. Per 2 stuks verpakt.
Herkomst: Uruguay Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 10,00 Incl. BTW
- +
€ 10,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 4780

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving
  • Mooie, makkelijk te bereiden steaks
  • Perfect voor op de BBQ
  • Platte steak met lange draad

Wil je een perfecte steak voor op de BBQ proberen? Ga dan voor de Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak!

BAVETTE FLANCHETTE

De Bavette Flanchette oftewel flank steak is een platte steak met een hele lange draad. Bij het snijden is het heel belangrijk dat er dwars op deze draad gesneden wordt. De flank steak kent een zeer fijne marmering en is hierdoor heerlijk om als steak te eten. De bereiding kunt u zowel op de BBQ als in de keuken volbrengen. Per 2 stuks verpakt.

URUGUAYAANS GRAIN-FED

De Urguayaanse runderen krijgen graan gevoerd. Hierdoor krijg je een nog mooiere marmering. Deze lijntjes zijn intramusculaire vetten die tussen het spierweefsel gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een ongeëvenaarde smaak. De bavette is prachtig om in zijn geheel te bereiden. Mooi van structuur én mooi van smaak.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak kopen. Ga voor deze mooie, platte steak en geniet van deze delicatesse uit Uruguay.

Zin in een snelle, makkelijke, maar vooral heerlijke Flank Steak op een broodje? Pitmaster X heeft een mooi recept voor u:

Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de steak naar eigen smaak. Grill de streak op hoog vuur gedurende 3-5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 50-52 graden. Haal de steak van het vuur en laat deze (afgedekt) rusten tot een kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Recepten
Extra informatie
Herkomst Uruguay
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Grill
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Gewoon niet doen
Slecht, heb deze tegen beter weten in 3x gekocht, en het was 3x niets..0% marmering, misschien wel geschikt om te stoven..
product
Review by Frank / (Geplaatst op 12-05-2017)
Mike
De flanksteak is echt heerlijk Ik heb de Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak genomen en Vinkenlap op zijn Amerikaans als recept genomen en daar iets vanaf geweken omdat ik deze ooit al eerder heb gemaakt. De rode wijnazijn vervangen door rode wijn (ik heb Rioja gebruikt) en een klein scheutje witte azijn. Dan in de zak geen twee maar 8 uur laten marineren en om de twee uur de zak even omkeren.4 minuten per kant is zat voor medium rare.
product
Review by Mike / (Geplaatst op 14-02-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.