- Beschrijving
-
Deze zalmfilet is helemaal schoongemaakt om direct te worden bereid. Deze Noorse zalm wordt gekweekt in de Noorse fjorden. het vlees van de vis is mooi helder en roze en heerlijk van smaak. Echt anders dan de zalm uit de supermarkt, gegarandeerd!
- Recepten
-
-
Gerookte Bourbon zalm met kappertjesvinaigrette
Met dit recept maak je wel een lekkere gerookte zalm. Hou rekening met 12-14 uur om te marineren. -
Zalm met citroen op de BBQ Plank
Leuk en lekker recept met de Cederhouten BBQ plank -
Zalmpakketje met honing van de BBQ
Heerlijk vispakketje van de BBQ -
Bagel met hot-smoked zalm en frisse crème fraîche topping
Heerlijke bagel met zalm en een frisse crème fraîche topping. Lekker als lunch. -
Teriyaki Zalmhapjes
Heerlijke Aziatische zalmhapjes om uit delen op een feestje -
Zalmspiesjes met Remoulade
Huisgemaakte spiesjes met zalm en een overheerlijke zelfgemaakte remoulade -
Maple Syrup Sinaasappel Zalmfilet
Een waanzinnig lekkere variatie met Zalmfilet. Hou rekening met een dagje pekelen en drogen.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Noorwegen Ingrediëntendeclaratie 100% zalm Allergie Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet van toepassing Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 2 item(s)
- Mals en zacht
-
Op een Cederplank gerookt met basterdsuiker. Heerlijk zacht en super van smaak. Deze komt voortaan iedere keer op het menu
product - HEERLIJK!
-
Ik had een Zalm van 1900 gram besteld voor op een cederhoutenplank (19x40cm). De zalm moest ik echter in 2-en snijden, daar hij te groot was (!). Voordat ik hem op de bbq legde, heb ik hem eerst laten ontdooien .. rustig laten roken tot een kerntemperatuur van 55 graden! In een woord: genieten
product
Schrijf uw eigen review