Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

BBQ vlees dat wordt thuisbezorgd

Isolatiedoos voor verzending

Is het niet mogelijk om langs de slager te gaan en wilt u online vlees bestellen en thuis laten bezorgen? Dan bent u bij Beef & Steak aan het juiste adres. Wij zijn dé online slager waar u terechtkunt voor een zeer breed en divers assortiment vlees van de allerhoogste kwaliteit. Het vlees dat u thuisbezorgd krijgt, wordt met de nodige zorg ingepakt. Dit uiteraard zodat wij de kwaliteit en versheid van het vlees kunnen waarborgen.

Uw vlees laten bezorgen met de nodige kwaliteit

Uw vlees wordt bij u aan huis bezorgd in een isolatiedoos die is ontworpen door de universiteit van Wageningen. Deze doos isoleert beter dan welke andere EPS-doos binnen de markt. Daarnaast is het vlees wat u bij ons online koopt minder dan 12 uur onderweg. Zo kunnen wij u de nodige kwaliteit te allen tijde garanderen. Wij staan dan ook voor een persoonlijke aanpak, waardoor u met een tevreden gevoel terugkijkt naar de aankoop van het vlees binnen ons assortiment. Er zijn diverse soorten mogelijkheden met betrekking tot het bezorgen van uw vlees. Wij hebben een samenwerking met twee betrouwbare transporteurs:

  • PostNL Food
  • Trunkrs

Vlees dat zo vers mogelijk aan huis wordt bezorgd

Het vlees dat u thuis laat bezorgen, wordt vervoert in EPS-dozen met ijselementen. De pakketten vlees worden in de ochtend opgehaald en in de avond worden ze doorgaans bij u aan huis bezorgd. Daarnaast kunt u bij ons een breed assortiment vlees online kopen, aangezien wij verschillende soorten vlees aanbieden voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan onder andere:

Zo kunt u bij ons terecht voor het vlees voor een chique diner met uw vrienden of familie. Maar ook voor een gezellig onderonsje met in het midden de BBQ, zijn wij uw partner. Uw vlees wordt netjes thuisbezorgd, waardoor u niet meer langs verschillende adresjes hoeft op uw weg naar huis.

Uw vlees vóór 16.15 uur bestelt, is morgen al thuisbezorgd

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot het thuisbezorgd krijgen van uw bestelde vlees? Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden van ons vlees en hoe dit op deskundige wijze bij u aan huis bezorgd wordt. Plaatst u vóór 16.15 uur uw bestelling? Dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Voor verdere vragen kunt u ons eenvoudig bereiken via het telefoonnummer: (0172) 577 147.


Bekijk ook:
Internetslager | Kwaliteitsvlees