Aberdeen Angus Rib Rack
Artikelnummer: 4815
5,0
Niet op voorraad
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€ 0,00
Een prachtige rib roast van de Aged Aberdeen Angus.
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product
Een rundvlees sensatie van gemiddeld 4 kilo. Een rib roast is een sensatie om te bereiden en te serveren. De aanwezigheid van het bot en de bereiding als geheel zorgt ervoor dat je steaks én cote de boeufs kunt serveren van een schitterende garing en een zeer rijke smaak.
Het is een ribdeel met daaraan de volledige rib eye (cube roll). Met zijn 21 dagen Aging heeft deze sublieme rib roast geen concurrentie.
Meer Informatie
Herkomst | Schotland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Gerijpt |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 4815 |
Reviews
TheBlesser
December 2021
Onverwacht fantastisch
Voor het kerstdiner met 11 personen besteld, en op locatie in een ‘vreemde’ keuken bereid. Wel de tijd voor nemen: dag van te voren het ontdooide vlees getrimd, dus vlies eraf en buitenste vetlaag eraf. Het schoonmaken van de botten duurde bij mij (nul oefening) vrij lang maar is goed te doen en de moeite waard. Vlees zag er niet super mooi uit, beetje rafelig en plat (ipv rond zoals een gesneden rib eye), maar niks can aangetrokken. Het inbinden met touw zodat het niet uit elkaar valt zorgt er ook voor dat het er weer beter uitziet. Zeker in combinatie met schone botten. Daarna flink zouten en bestrooid met gerookt paprikapoeder, knoflookpoeder, en gemalen peper. Nacht laten staan in de koelkast en de volgende middag in de oven gegaard op 160 graden tot een kerntemperatuur van 58 graden. Even aanzetten (braden) in een grote pan en lang laten rusten, in mijn geval in een stoom oven op 40 graden en 30% vocht, rustig een uur laten staan. Touw eraf en trancheren, en dan proeven: wat een geweldige smaak. Super mals en consistent van textuur. Zelfs de niet-rood vlees eters waren onverdeeld positief. Dit ga ik zeker nog een keer bestellen, het is de moeite meer dan waard.
RH
October 2016
Smullen maar
Uitzonderlijk lekker stuk vlees voor circa 12 personen. ruim 2 uur aan het spit op 180C smullen maar.
Sybrand van der Werf
October 2016
Super mals
Erg lekker van gegeten, supermals.
M. Fillié
October 2016
Aanrader!
Fantastisch mooi stuk vlees! Supermals na ruim 2 uur op de BBQ. Aanrader!
Alexander Rengelink-Fonville
October 2016
Heerlijk
Gister klaargemaakt op de buitengrill voor kerstdiner van de kookclub. Heerlijk stuk mals vlees wat heel mooi opdient en indruk maakt. 10 man, schoon op, alleen zout peper en beetje jus van het vlees. Heerlijk
Schrijf uw eigen review