Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Nieuw-Zeelands Lamsrack

Artikelnummer: 1606
5,0

Op voorraad





Zachte lamsrack uit Nieuw-Zeeland. Verpakkingen tot 600 gram hebben 1 rack van 8-10 botjes. De andere verpakkingen zijn per 2 racks verpakt.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product
  • Lekkere zachte racks van het Nieuw-Zeelandse lam
  • Zeer hoog kwaliteitsniveau 
  • Erg populair onder vleesliefhebbers

Wil je heerlijke Nieuw-Zeelandse racks proberen? Ga dan voor het Nieuw-Zeelands Lamsrack!

SUBLIEM PRODUCT

Nieuw-Zeelands lamsvlees, zoals lamsrack voor op de BBQ, is van zeer hoog kwaliteitsniveau en erg populair onder vleesliefhebbers. De lammeren worden met zorg op natuurlijke wijze gehouden, wat resulteert in een subliem product. Het mooie lamsvlees heeft een typerende smaak, die op subtiele wijze aanwezig is. Een rack bestaat uit zeven botjes per rack. Lamsrack is het rug- en ribdeel waar koteletjes van worden gesneden. Wanneer de botten van de koteletten vrij zijn gemaakt, spreekt men van een frenched rack.

VRIJ LEVEN

De lammeren uit Nieuw-Zeeland hebben voldoende ruimte en een vrij leven gehad. Dat proeft in het heerlijke lamsvlees van onze racks. Wil je eens écht uitpakken? Laat de lamsrack dan eerst lekker in de oven voorgaren met honing, om ze vervolgens nog even op de BBQ te leggen. Dit is gegarandeerd smullen!

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijk Nieuw-Zeelands Lamsrack kopen. Ga voor dit heerlijke lamsvlees en geniet van dit sublieme product voor op de BBQ. 

Pitmaster X laat je een manier zien hoe je heerlijke koteletten kan bereiden. Bekijk de video hierboven.

Bereiding

Stap 1: Voorbereiding - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (400 graden Fahrenheit). Zorg ervoor dat het rek in de oven in het midden is geplaatst.Stap 2: Kruiden - Breng het lamsrack op smaak met zout, peper en eventueel andere kruiden naar keuze, zoals knoflook, rozemarijn of tijm. Wrijf de kruidenmengsel goed in het vlees, zodat het lamsrack doordrenkt is met smaak.Stap 3: Aanbraden - Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe. Braad het lamsrack aan alle kanten aan tot het een goudbruine kleur heeft.Stap 4: Overdracht naar de oven - Plaats het lamsrack in een ovenschaal en plaats het in de voorverwarmde oven. Laat het lamsrack in de oven garen tot het de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt. Voor medium-rare is dit meestal ongeveer 60 graden Celsius (140 graden Fahrenheit), gemeten met een vleesthermometer.Stap 5: Rusten - Haal het gegaarde lamsrack uit de oven en wikkel het losjes in aluminiumfolie. Laat het lamsrack 10 minuten rusten. Dit zorgt ervoor dat de sappen in het vlees zich herverdelen, waardoor het vlees malser en sappiger wordt.Stap 6: Serveren - Snijd het lamsrack in individuele koteletjes en serveer het met je favoriete bijgerechten, zoals geroosterde groenten, aardappelpuree of een frisse salade.Met deze bereidingsinstructie zou je een perfect gegaard lamsrack op tafel kunnen zetten, omgeven door heerlijke aroma's en sappig vlees. Eet smakelijk!

Meer Informatie
Herkomst Nieuw-Zeeland
Ingrediëntendeclaratie 100% lamsvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Soort Lamsvlees
SKU 1606
Reviews
Christiaan
July 2019
Super rack
Overheerlijke lamsrack. Zacht vlees mooi getrimd. Ik heb het sous vide gegaard en in de pan afgemaakt. Supersappug stuk vlees!
Jelle
May 2019
Heerlijk
Beste lamsrack wat ooit gegeten heb.. zoo mals ff bakken nog heel ff in de oven en smullen
Leon
February 2018
subliem lamsvlees
ik heb het recept met de parmezaanse kaas korst gevolgd. Zeer mals en heerlijk van smaak. Tikje korter in de oven gehad dan in het recept staat; gewoon in de gaten houden met thermometer. geserveerd met wat aardappeltjes, gele bietjes, venkel en wat van die gekleurde worteltjes, alles uit de oven.
Bas
December 2017
Heerlijk!
Wat een heerlijk stuk vlees, kan niet anders zeggen. Dit komt zeker nog een keer op tafel.
Peter W B Bost
November 2011
Peter W B Bost
Waanzinnig vlees! Super mals! Een aanrader voor iedereen die goed vlees kan waarderen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Nieuw-Zeelands Lamsrack
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
kipsaté-dijvlees-gildehoen
Gildehoen
ca. 200 gram
€ 4,99
gourmet-hamburger-8-stuks
ca. 240 gram
€ 5,95
livar-schnitzel-naturel
Livar Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 8,79
Ierse-tri-tip
Iers Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 30,69
Ierse-longhaas-spies
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 10,95
buikspek-zonder-zwoerd-iberico
Iberico Varkensvlees
ca. 900 gram
€ 17,99
bbq-satepakket

Hele Gildehoen Kip
Wellfoort Farms
€ 10,95
Miguel-vergara-flat-iron
Angus Rundvlees
ca. 800 gram
€ 39,99
iberico-pluma
Iberico Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 10,95