•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Beef&Steak lanceert BBQ-ijs

Via foodnetwerk door heel Nederland geleverd

10 augustus 2017 - Online slagerij Beef&Steak en ijssalon Cadore lanceren vandaag BBQ-ijs. Zes smaken, ontwikkeld door ambachtelijk ijsmaker Arno Weijs zijn vanaf vandaag beschikbaar in de webshop van Beef&Steak.

Niet alleen is Italiaans ijs geschikt als nagerecht bij een barbecue, het kan zelfs worden gegeten samen met het vlees. Zo combineert ‘Hot Spicy Chocolate’ uitstekend met picanha en ander rundvlees en bloedsinaasappel-ijs smaakt subliem bij kip. Tijdens het barbecue-evenement ‘Carnivoornia’ zijn deze combinaties zeer goed ontvangen door het publiek.

De beschikbare smaken zijn: Hot Spicy Chocolate met cacao en Spaanse pepers; Hemelse Modder met Amaretto, chocolade en Jamaicaanse rum; Bloedsinaasappel dat uitstekend smaakt bij gevogelte; Limoncello-ijs gemaakt van citroenen uit Sorrento is goed te combineren met vis; Vanille-ijs smaakt heerlijk bij een t-bone steak en Edelweiss-ijs is een zoete panacotta met friszure rode bessen en smaakt geweldig bij tournedos.

Het ijs is beschikbaar in verpakkingen van ½ liter en kan worden besteld via de webshop van Beef&Steak. Via Foodnetwerk van PostNL wordt het ijs, al dan niet samen met vlees, door heel Nederland bezorgd, waarbij diepvriesconditie gegarandeerd is.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11827 beoordelingen.