Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Duurzaam rundvlees is belangrijk

Duurzaam rundvlees is belangrijk

Het kiezen voor duurzaam rundvlees is belangrijk voor het dierenwelzijn, de natuur en uw gezondheid. Duurzaam rundvlees, gevogelte en varkensvlees staan bij ons hoog in het vaandel. Plofkip komt er bij ons niet in en conserveringsmiddelen of e-nummers doen wij niet aan. Puur natuur met een echte oersmaak is waar we naar streven. Want dat proeft u zeker in dat stuk vlees op uw bord.

Hoe zorgen jullie voor duurzaam rundvlees?

Het verkopen van duurzaam rundvlees, gevogelte of varkensvlees begint bij het kennen van de producten. Veel van onze producten halen we gewoon uit Nederland. De Gildehoen, Bommelse Blonde en ons dry aged vlees komen allemaal van Nederlandse bodem. Sommige vleessoorten echter niet. U vraagt zich misschien af waarom? Soms is een mooiere smaak juist te halen uit het buitenland. Rubia Gallega rundvlees is van de mooiste kwaliteit in Spanje en duurzaam rundvlees van de Schotse Aberdeen Angus halen we nergens anders dan uit Schotland. Nog een ander Nederlands voorbeeld van een prachtig duurzaam rundvlees initiatief is de DubbelDoel runderen.

Bestel gemakkelijk bij de online slager

Lekker en mooi duurzaam rundvlees bestelt u bij dé online slager. Kies de producten die u wilt en wanneer u bestelling boven de € 70,- is, wordt deze gratis verzonden. Wanneer u vóór 16.15 uur bestelt, zal deze de volgende dag al bezorgd worden. Zo kunt u snel genieten van heerlijk duurzaam rundvlees, gevogelte of varkensvlees. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0172) 577 147.

Bekijk ook:

Duurzaam varkensvlees | Grain fed meat | Houtskool kopen

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.