Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Kies voor duurzaam varkensvlees

Kies voor duurzaam varkensvlees

Bij Beef&Steak doen we er alles aan om u zo duurzaam mogelijk varkensvlees aan te bieden. Bij elke leverancier wordt er aandacht besteed aan hoe het dier verkregen is, gehouden wordt en geslacht wordt. Zo garanderen wij heerlijk vlees van een goede afkomst. Op die manier kunt u onbezorgd genieten van uw stuk vlees en hoeft u zich geen zorgen te maken over of uw varkensvlees duurzaam is.

Duurzaam varkensvlees van Heyde Hoeve Duroc

Een goed voorbeeld van duurzaam varkensvlees dat wij aanbieden op onze website, is vlees van de Heyde Hoeve varkens. In 2012 is deze varkenssoort verkozen tot het meest duurzame en lekkerste varken van Nederland. Ze worden nauwlettend in de gaten gehouden en krijgen gezond voer. Daarnaast zorgen ze er hier voor dat uw vlees antibioticavrij is wanneer het dier geslacht wordt. Rijk aan vitamines B1, B6 en B12, maakt dit een goede aanvulling in een gezond menu.

Ander duurzaam varkensvlees koopt u gemakkelijk bij dé online slager

Naast de Heyde Hoeve varkens, vindt u bij Beef&Steak ook tal van ander duurzaam gehouden varkensvlees. Kies bijvoorbeeld voor het Duroc varken, het Livar Kloostervarken of het Wroetvarken. U bestelt uw duurzame varkensvlees gemakkelijk online bij Beef&Steak. Wanneer u vóór 16.15 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis. Daarnaast, wanneer u bestelling meer dan € 70,- bedraagt, wordt deze ook nog eens gratis verzonden. Alle reden om snel uw bestelling te plaatsen. Heeft u vragen over duurzaam varkensvlees of over het bestellen hiervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.

Bekijk ook:

Grain fed meat | Houtskool kopen | Jalapeno worst

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
boston-butt-heijdehoeve
Varkensvlees
ca. 2000 gram
€ 32,95
Heyde-Hoeve-Rack-of-Pork
Varkensvlees
ca. 2600 gram
€ 57,29
Livar-spareribs
Livar Varkensvlees
ca. 500 gram
€ 9,99
livar-sukade
Livar Varkensvlees
ca. 900 gram
€ 13,19
livar-porchetta
Livar Varkensvlees
ca. 2900 gram
€ 57,95
livar-oerhammetje
Livar Varkensvlees
ca. 225 gram
€ 3,69
€ 3,14
livar-gekruid-gehakt
Livar Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 3,99
per pagina