•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

De unieke malsheid van grain-fed meat

Grain-fed meat is een malse variant van rundvlees. Dit vlees bevat vaak wat meer vetten en is dus perfect voor het langer garen. Grain-fed meat is een wat goedkopere variant van rund omdat granen simpelweg goedkoper zijn dan een koe gras te laten grazen. Bij Beef&Steak verkopen we beiden soorten vlees. U kunt deze soorten kopen bij de online slager.

Grain-fed meat uit Uruguay

Een goed voorbeeld van een mooi stuk grain-fed meat is onze Uruguay grain-fed. Dit vlees komt van echte Hereford en Angus runderen die beide een uitgebalanceerd dieet krijgen om een zo perfect mogelijk eindproduct te realiseren. De dieren worden goed in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat ze niets ontbreekt. Hierdoor is dit vlees van de hoogste kwaliteit, heerlijk mals en rijk van smaak. Bekijk ook onze USA grain-fed.

Meer weten over grain-fed meat?

U kunt onze producten gemakkelijk online kopen. Wanneer u doordeweeks vóór 16.15 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis! Wilt u meer informatie over grain fed meat, ons Uruguayaanse of Amerikaanse rundvlees? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan met de chatfunctie op de website of door te bellen naar telefoonnummer (0172) 577 147. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Houtskool kopen | Jalapeno worst | Lamskotelet

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.3, gebaseerd op 13921 beoordelingen.