Hollands Varken Buik Spareribs
Artikelnummer: 1115Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Mooie, brede buikspareribs
- Van het Hollandse varken
- Meer rib, meer vlees tussen de botten
- Ontzettend smaakvol
Wil je mooie, smaakvolle spareribs proberen? Ga dan voor de Hollandse Varken Buik Spareribs!
ONBEKENDE BROERTJE
Dit is het onbekende broertje van de Hollandse spareribs. Meer rib, meer vlees tussen de botten en ontzettend smaakvol.
Heerlijk. Als een Amerikaan spareribs zegt, bedoelt hij buikspareribs. Ook bekend als St. Louis cut of bellyribs.
Onze 'gewone' spareribs heten bij de Amerikanen 'baby back ribs'. Buikspareribs worden gesneden van het lagere deel van de ribben, tegen de buik. Vandaar de naam.
HOLLANDS VARKEN
Kwaliteit, dierenwelzijn en voedselveiligheid, dat is waar IKB voor staat. Producten, die onder het kwaliteitssysteem IKB Varken worden geproduceerd, komen van bedrijven die gecontroleerd worden op onder meer diergeneesmiddelengebruik, dierwelzijn, huisvesting, diergezondheid, begeleiding door de dierenarts en hygiëne.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Hollandse Varken Buik Spareribs kopen. Ga voor deze heerlijke, brede buikspareribs en geniet van de volle vleessmaak van deze ribs.
Laat de spareribs op kamertemperatuur komen. Verwijder vervolgens het vlies aan de onderkant. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van een platte schroevendraaier of een ander plat, bot gereedschap. Kruid de spareribs naar eigen smaak minimaal 1 uur van te voren.
Plaats de spareribs indirect boven het vuur op ongeveer 105-120 graden. Laat de spareribs 2,5 tot 3 uur op deze temperatuur garen. Haal vervolgens de spareribs van het vuur en pak deze in aluminiumfolie, samen met wat vloeibare boter en basterdsuiker. Plaats de ingepakte spareribs terug en gaar nog 1,5 tot 2 uur door op dezelfde temperatuur. Pak de spareribs uit. (Let op: de spareribs en de folie zijn heel heet, gebruik dus hittebestendige handschoenen)
Plaats de spareribs nu weer terug op het rooster en smeer in met je favoriete BBQ-saus. Laat nog ongeveer een uurtje doorgaren tot de gewenste bite is behaald. Smeer de spareribs tussendoor iedere 20 nog even in met de saus.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Soort | Varkensvlees |
SKU | 1115 |
Beter de St Louis ribs hier zat een stuk meer vlees aan