Roast

Nieuw Zeelandse Lamsbout

Nieuw-Zeelandse lamsbout met bilpijp. Zonder onderpoot. Perfect voor een mooie Low&Slow sessie.
Herkomst: Nieuw-Zeeland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 21,95 Incl. BTW
- +
€ 21,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 1610

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving
  • Zonder onderpoot, met bilpijp
  • Kwalitatief hoogwaardige lamsbout
  • Perfect voor een mooie low&slow sessie
  • De favoriet van Bourgondische genieters

Wil je de favoriet van Bourgondische genieters proberen? Ga dan voor de Nieuw Zeelandse Lamsbout!

KWALITATIEF HOOGWAARDIG

Een heerlijke en kwalitatief hoogwaardige lamsbout uit Nieuw-Zeeland. Lamsbout is de favoriet van Bourgondische genieters. Lamsbout, ook wel 'leg of lamb', is het mooiste deel van de achterpoot. De lamsbout bevat weinig vet en is daarom ideaal om als geheel te bereiden. Door de combinatie van het mooiste vlees en het bot ontwikkelt zich de beste smaak. Beroemd in recepten met lamsbout is de combinatie met rozemarijn. In het Engels is de bereiding van lamsbout een typische 'roast' of braadstuk. Het bereiden van een roast is in veel landen een gebruik. In Nederland zijn we meer gewend om een portie per persoon te bereiden en niet een heel braadstuk. Als u dat nu eens probeert zult u ervaren dat een lamsbout als braadstuk voor een diner met 4 tot 6 personen een geweldige keuze is.

NIEUW ZEELANDS LAMSVLEES

Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om haar subtiele smaak en malsheid. De landerijen in Nieuw-Zeeland zijn enorm uitgestrekt en de dieren lopen daar vrij en grazen alle grassen, kruiden en eetbare planten die ze tegenkomen. De landeigenaren worden met zorg geselecteerd en werken allemaal volgens de vastgestelde richtlijnen.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Nieuw Zeelandse Lamsbout kopen. Ga voor deze heerlijke, smaakvolle lamsbout en geniet van deze favoriet van Bourgondische genieters. 

PitmasterX laat in onderstaande video zien hoe je van een lamsbout een heerlijke lamsroast maakt op de BBQ:

 

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nieuw-Zeeland
Ingrediëntendeclaratie 100% lamsvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Nee
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 5 item(s)

Low & Slow
Lekker stuk vlees en mals van smaak.
Gemaakt op een kamado en low en slow.
Zeker een aanrader.
product
Review by Haagse Bluf / (Geplaatst op 18-04-2020)
Thijs
Geweldig stuk vlees klaar gemaakt op de Weber Spirit gemarineerd met knoflook en rozemarijn voor twaalf uur op kamertemperatuur laten komen en tegelijk ingesmeerd met olijfolie grof zeezout en vers gemalen zwarte peper. Indirect gegaard op 135 graden tot een kern van 65 graden. afgelakt met American Stockyard Southern Blues
product
Review by Thijs / (Geplaatst op 08-09-2014)
Marlou
Heerlijk stuk vlees super mals en sappig. Klaar gemaakt met rozemarijn knoflook peper en zout. In de oven mooi ros
product
Review by Marlou / (Geplaatst op 23-09-2012)
Toos peters
Prachtige lamsbout goed recept en een heerlijke smaak boterzacht vlees.
product
Review by Toos peters / (Geplaatst op 22-08-2011)
Benno Koolstra
Geserveerd tijdens het kerstdiner met mijn familie. Fantastisch stuk vlees supermals. In de oven gebraden op 120C en niet op 220! Doorgegaard tot kerntemperatuur 65-70C.
product
Review by Benno Koolstra / (Geplaatst op 27-12-2010)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.