- Beschrijving
-
Een écht Amerikaans goed bewaard geheim, de Flat Iron Steak. Als eerste bood Beef&Steak dit geheim aan in Nederland. Tegenwoordig zijn er meerdere retailers met deze steaks, echter moet u voor de beste Flat Iron Steak bij Beef&Steak zijn. De heerlijke steak is zeer mals en bevat geen zeen. De zeen is er namelijk door de haakse snijwijze al uitgehaald. Deze steak is perect om te grillen. Laat de steak goed rusten na het grillen voor een optimale smaak. De steak rosé eten is ook een goede optie.
De Amerikaanse Grain-Fed runderen zijn 100 dagen graangevoerd. Hierdoor krijgt het vlees een heerlijke marmering. Dit noem je ook wel intramusculair vet. Het vet gaat tussen het spierweefsel zitten. Hierdoor ontstaat er tijdens de bereiding een waanzinnig smaakpallet.
Verpakkingen vanaf 1000 gram zijn verpakt per 2 stuks!
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Pitmaster X kan als geen ander mooie Flat Iron Steaks bereiden, deze keer bereidt hij de Flat Iron Steak met behulp van een Himalaya zoutsteen:
- Recepten
-
-
Gemarineerde Flat Iron steak met citroen en knoflook
Lekkere frisse variatie met Flat Iron, oftewel biefstuk van de sukade. Hou rekening met 12-24 uur om te marineren. -
Flat Iron met romige Roquefortsaus
Erg lekkere variatie met flat iron. Hou rekening met 4 uur marineren.
-
- Extra informatie
-
Herkomst USA Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Dutch Oven, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 7 item(s)
- Geweldig lekker en botermals
-
HEERLIJK! Weber master touch heet opgestookt met weber sear grate (gietijzer rooster). Het vlees licht gekruid met knoflook, peper en zout. 4 minuten per kant afgrillen (deksel bbq dicht) , daarna 10 minuten rusten. Vlees was perfect medium en botermals. Eén van de lekkerste stukken vlees , doet niets onder voor een tournedos.
product - supermals!
-
Lekker mals stuk vlees, eerst licht gezout en 24 uur op een rekje in de koelkast gelegd (dry brine) vervolgens gegrild op de bbq tot 57 graden 10 minuten laten rusten en toen aangesneden en erg van genoten!
product - Helemaal perfecto!
-
Heb m (800gr) lekker even n paar uurtjes in de look/olijfolie gezet.. op de koolBBQ even links /rechts n beurt gegeven voor t gewenste knapperige krokante jasje en daarna even kort met de deksel op de Que met n handje houtsnippers. Geen peper, niks geen zout, niks geen saus.. heerlijk as is !! Medium as intended! Tks!
product - Top stuk Vlees!
-
Top stuk vlees, Heerlijk van smaak en aan te raden om als aflsluiter van een heerlijke bbq te serveren.
product - Florian
-
Herausragende Qualit
product - Jeroen van Asperen
-
Heerlijk stuk steak. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
product - edwin
-
een (h)eerlijkstuk vlees super mals heerlijk op de BBQ even onder folie laten rusten en dunne plakken snijden.
product
Schrijf uw eigen review