Livar Buikspek zonder zwoerd

Heerlijk, vet buikspek van het Limburgs varken.
Herkomst: Nederland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 10,00 Incl. BTW
- +
€ 10,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 6213

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving
  • Heerlijk, vet buikspek
  • Van het Limburgs varken
  • Mooie, volle smaak
  • Perfect om zelf te roken

Wil je een heerlijk buikspek proberen? Ga dan voor de Livar Buikspek Zonder Zwoerd!

MOOIE, VOLLE SMAAK

Heerlijk, vet buikspek van het Limburgs varken. Het Livar varken staat bekend om de mooie, volle smaak. Dit buikspek is dus perfect om zelf te roken.

LIVAR VARKEN

In 1999 bedachten 5 varkensboeren in Limburg uit ontevredenheid van hun toenmalige werk en leven, het Livar varken. Dit varken moest zich gaan onderscheiden in smaak, vleeskwaliteit en dierenwelzijn. Na een ontdekkingsreis door Spanje, waar het Iberico varken al volop werd gehouden, werd in Nederland begonnen met een strenge selectie van varkensrassen. De uiteindelijke, ultieme kruising werd gehouden op Abdij Lilbosch in Echt (L). Daar lopen de varkens nog steeds rond en worden verzorgd door de op de abdij wonenende monniken. Door de populariteit en gebrek aan ruimte op de abdij, werkt Livar inmiddels met een zevental boederijen die de omgevingen en werkwijze zoals op de abdij, zo goed mogelijk nastreven. Kwaliteit en dierenwelzijn worden zeer streng gecontroleerd.

Bij BEEF&STEAK kun je heerlijk Livar Buikspek Zonder Zwoerd kopen. Ga voor dit heerlijke, vette buikspek en geniet van de mooie, volle smaak van het Livar varken. 

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nederland
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Grill
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Voor herhaling vatbaar
Had er bacon brisket van gemaakt, ook wel Parijs buikspek genaamd. Stevige rub gebruikt en daarna 4 uur op de grill. Wat rookhout erbij gaf een mooie bark. Zeker aan te raden, is helemaal op gegaan.
product
Review by Daisho / (Geplaatst op 09-09-2022)
Buikspek heerlijk
Vacuum verpakt met kruiden en een klontje knoflookboter en dan 24 uur sous vide gegaard. Dan laten afkoelen in een ijsbadje en de kamado hoog opgestookt. Ongeveer 10 minuten afgegrild en een heerlijk resultaat. Lekker knappig korstje en mals vlees, een aanrader.
product
Review by Ben / (Geplaatst op 14-05-2017)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.