Lokaal en duurzaam, dat is belangrijk voor mens en milieu. Wat van dichtbij komt kost minder transport en geeft zo een lagere CO2-uitstoot. Wij vinden dit natuurlijk steeds belangrijker worden en willen ook een groene planeet achterlaten voor onde kinderen en kleinkinderen.
Beef&Steak werkt al vele jaren met initiatieven van Hollandse bodem. Naast de duurzame manier van boeren is de smaak ook belangrijk voor ons. Onze selectie van vlees van Hollandse bodem moet dus ook echt voldoen aan deze verwachtingen:
- Het vlees wordt duurzaam geproduceerd, dus korte afstanden voor voer en vlees.
- Bij het oprgroeien van de dieren en de verwerking van het vlees wordt diervriendelijkheid gecontroleerd.
- De smaak van het vlees is authentiek en de kwaliteit is altijd top!
Hieronder vind je onze selectie van onze producten van Hollandse bodem:
- Bommelse Blonde Rundvlees (Bommelerwaard, Bruchem)
- Wellfoort Farms kip (Bodegraven, diverse boeren door Nederland en België)
- Gildehoen kip (Stompwijk, diverse boeren door Nederland en België)
- Heyde Hoeve varkensvlees (Nuenen)
- Livar varkensvlees (Echt)
- Hollands I.K.B. varkensvlees (Diverse boeren door Nederland)
- Texelaar Lamsvlees (Diverse boeren door Nederland)
Kies je bewust voor lokaal? Kies dan voor één van bovenstaande initiatieven.
... Lees meer