- Beschrijving
-
Een heerlijke eendenborst filet met vel
Heeft u zin in een lekker stuk eendenborst? Dit kunt u bestellen bij Beef&Steak. Wij verkopen diverse stukken vlees online. Onze voorliefde voor vlees heeft geleid tot de oprichting van de online Bourgondische slagerij Beef&Steak. U vindt hier alles op het gebied van vlees. Van een mals biefstukje tot een uitgebreid BBQ-pakket. Echter, kunt u hier voor vegetarische barbecue gasten ook terecht.
Eendenborst is perfect voor op de BBQ
Een mals stuk eendenborstfilet van de Franse Barbarie Eend. Dit ras kent een zeer stevige structuur en heeft zeer smakelijk vlees. Beef&Steak biedt u hoogwaardige eendenborstfilet. De eendenborst filet is perfect voor op de BBQ of voor gewoon in de pan. Een kleine tip: bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat het hierna eventjes rusten. Hierdoor krijgt het een waanzinnige smaak. De filets zijn per twee stuks verpakt en wegen 200 gram per stuk.
Heerlijke eendenborst van de Franse Barbarie Eend
Onze eendenborst is afkomstig van het Franse ras Barbarie Eend. Het wordt gekenmerkt door een stevige structuur en het vlees is zeer smakelijk. U kunt de eendenborst van Beef&Steak bereiden in de pan, maar ook op de BBQ. Als u wilt leren hoe u op de juiste manier eendenborst kunt klaarmaken, kunt u ook een workshop bij ons volgen. We leren u dan hoe u verschillende soorten vlees bakt op de barbecue.
Neem contact met ons op
Onze eendenborst is online te bestellen. Als u nog vragen heeft over onze producten kunt u contact met ons opnemen met onze klantenservice via (0172) 577 147. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Bestel snel onze eendenborst en geniet van de heerlijke smaak.
Pitmaster X laat u in deze video een manier zien hoe u een heerlijke eendenborst kunt grillen:
- Recepten
-
-
4-gangen kerstdiner met eendenborstfilet
Heerlijk 4-gangen kerstdiner met een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. -
Eendenborstfilet met Red Raspberry saus
Rasperry of framboos in het Nederlands is een heerlijke smaak die past bij eendenborst. Verkrijgbaar als saus van Stockyard. -
Gemarineerde eendenborst met chilisaus
Gemarineerde eendenborst met chilisaus -
Gemarineerde pittige eendenborst
Zachte eendenborstfilet met een licht pittige marinade. -
Eendenborstfilet met kersen en Portsaus
Verrassend recept met eendenborstfilet. -
Eendenborst met gebakken, gezouten champignons, pompoenzaden en geroosterde pinda’s
Uitgebreid recept met champignons zoals u deze waarschijnlijk nog nooit gemaakt heeft. -
Eendenborstfilet met Grand Marniersaus
De mooiste combinatie met eend blijft toch sinaasappel. Een lekker recept met sinaasappellikeur; Grand Marnier. -
Pekingeend Pannenkoekjes
De welbekende pannenkoekjes met pekingeend en gesneden groente. -
Gerookte Eend met Tijmrub
Langzaam, warm-gerookte eendenborstfilet met een lekkere zelfgemaakte rub -
Eendenborstfilet met sinaasappelmarinade
Probeer met onze Barbarie-eend. -
Eendenborst met cranberrysaus
Eendenborst leent zich ook uitstekend om te roken. Kijk voor een uitleg over roken op deze pagina van de vrienden van Rookoven.com.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Frankrijk Ingrediëntendeclaratie 100% eend Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Dutch Oven, Braadpan voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 8 item(s)
- Eelco
-
Heel erg smakelijk voor op de barbecue dit maal op kolen bereidt. In het vet eerst een ruitpatroon gesneden en daarna op de zijde waar het vet zit gegrild tot het knapperig was daarna omgedraaid en met behulp van een kernthermometer op de gewenste temperatuur gebracht. Iedereen was er laaiend enthousiast over.
product - Robert
-
Heerlijke eendenborst. In de pan gebakken port sausje erbij was super. Binnenkort weer bestellen en dan op de Big Green Egg proberen...
product - Richard Gough
-
Not the cheapest duck breasts to be found but once you have tasted them there is no going back. Absolutely gorgeous. Served with a parsnip tatin grapefruit and ginger sauce and little potato cakes cooked in the duck fat.
product - Thomas Krag
-
Beautiful duck breasts delivered in a nice thermo package with a cooling element. The meat was not contaminated which was a worry of mine but Beef & Steak did a great job! The breast cooked up nicely. The skin is a little less fatty than usual which means it crisped up perfectly and the remaining fat/skin was tender and beautiful. I'll definitely order my duck from here.
product - Alexander
-
Ik kan er niet veel aan toevoegen. Zie onderstaande revieuws. Maar in 1 woord...heerlijk. Dit eet je zo weg en dan wil je er eigenlijk nog wel 1:)
product - Maarten
-
Beste insnijden in een koude pan het vet laten uitsmelten vervolgens dichtschroeien als het vetlaagje goudbruin en knapperig is. Daarna in de oven op ongev. 180C gedurende 5-10 minuten. Enigszins laten rusten en daarna aansnijden. _Veel_ smaakvolle combinaties mogelijk maar altijd een succes de laatste keer genoten met een hartig zoete cranberry saus en een rode Pernand-Vergelesses uit 1978 en goed gezelschap.
product - Paul
-
Heerlijke eend! Eerst een ruitmotief in het vet gesneden en in zijn eigen vet klaargemaakt op de fry-top. (10min vetkant/5minuten vleeskant. Geserveerd op wokgroente met honing/tijm-saus. Nogmaals heerlijk!
product - vinnie brouwer
-
Erg mooi vacuum verpakt zeer mooi stukje eendenborst en erg smaakvol. Lekker met wat honing-balsamico sausje erover heen! Echt top!!!!!!!!!!!
product
Schrijf uw eigen review