Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Bereiding lamsvlees

Bereiding van lamsvlees

Lamsvlees heeft een typerende smaak en een mooie malsheid. Lamsvlees laat zich op diverse manieren bereiden waarbij oven en barbecue wel het populairst zijn. Lamsracks bijvoorbeeld presenteren prachtig met schoongesneden botjes en de koteletjes die je ervan snijdt zijn een echte delicatesse. Maar er is natuurlijk meer. Een lamsbout bijvoorbeeld, of een lamsschouder. Heerlijk als je het rustig bereidt.

Je kunt kiezen voor het populaire Nieuw-Zeelands lam of voor Hollands lamsvlees, bijvoorbeeld de Texelaar.

Gegrild lamsvlees mag je enigszins rosé eten. De kerntemperatuur voor medium is zo'n 60 graden.

Lamsrack

Grillpan

Gegrilde lamsrack met Pinot Noir marinade

Oven

Lamsrack met groenten uit de oven

Provencaalse lamsracks

BBQ

Lamsrack met rozemarijn

 

Lamskotelet

BBQ

Spaanse lams t-bone met knoflook

Gegrilde lams t-bones met citroen-knoflook 

Lamsbout

Oven

Lamsbout met rozemarijn en knoflook in rodewijnsaus

Lamsbout met gerst en vergeten groenten

 

 

Lamsschouder

Oven

Lamsschouder met kruidenkorst en honing

Lamsschouder met ansjovis en rozemarijn

 

Lamszadel

BBQ

 

Lamslende

Oven

Lamslende met Grematola

BBQ

 

Lamsschenkel

BBQ

Lamsschenkel met honing en glazuur

 

Braadpan of Dutch Oven

Lamsschenkels gesmoord in rode wijn

 

Oven

Lamsschenkel met Perzische kruiden

Lamsschenkel met tomaten en rozemarijn