Dry aged t-bone steak
Artikelnummer: 2306Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
T-bone steak voor op de BBQ
De T-bone is een steak die heerlijk te bereiden is op de BBQ. Dit stuk rundvlees wordt gesneden uit de dunne lende en is een combinatie van een ossenhaas en de entrecote. Dit stuk vlees komt voort uit de rug en heeft een T-vormig bot, vandaar ook de naam. De ossenhaas is zeer zacht en de entrecote is wat steviger qua structuur. Entrecote en ossenhaas behoren beide tot de beter verkrijgbare stukken rundvlees. Maar waar bestelt u deze? Bij Beef&Steak natuurlijk!
Met deze recepten bereidt u de lekkerste T-bone steak op de BBQ
Wilt u de T-bone steak écht lekker klaarmaken op de BBQ? Probeer dan eens een van onze overheerlijke recepten. Hierin wordt precies beschreven hoe u het meeste uit uw T-bone haalt. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke T-bone steak van de BBQ met aardappelpuree en champignons of ga voor de Bistecca Fiorentina met rucolasalade.
Waardoor krijgt dit vlees zijn bijzondere smaak?
De dry-aged T-bone is 21 dagen gerijpt. Door het langer rijpen worden de smaken nog beter geconcentreerd in het vlees. Ook verliest de T-bone steak tijdens het rijpen ruim een derde aan vocht. Hierdoor wordt de smaak veel dieper en intenser. Dit zorgt voor een smaakbeleving, die u als vleesliefhebber zeker eens geproefd moet hebben.
Bestel de T-bone steak voor op de BBQ eenvoudig online
Bestel de T-bone steak voor op de BBQ in onze online slagerij. Doet u dat vóór 16.15 uur? Dan zorgen we er zelfs voor dat u het vlees de volgende dag al in huis heeft. Zo hoeft u dus niet lang te wachten tot u kunt genieten van een stuk T-Bone steak van de BBQ. Heeft u nog vragen? Bel dan naar (0172) 577 147. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Pitmaster X laat u een manier zien hoe u een heerlijke Dry-Aged T-Bone Steak kunt bereiden:
De T-Bone steak is een steak gesneden uit de dunne lende en heerlijk te bereiden op de BBQ. De T-Bone steak is een combinatie van de ossenhaas en de entrecote. Dit stuk vlees komt voort uit de rug en heeft een T-vormig bot. De ossenhaas is zeer zacht en de entrecote is steviger qua structuur. Entrecote en ossenhaas behoren beide tot de betere verkrijgbare steaks. Hierdoor behoort de T-Bone tot een van de kwalitatief beste steaks die er maar verkrijgbaar is.
Met deze recepten bereidt u de lekkerste T-Bone op de BBQ
Wilt u de T-Bone steak echt lekker klaarmaken op de BBQ? Probeer dan eens een van onze overheerlijke recepten. Hierin wordt precies beschreven hoe u het meeste uit uw T-Bone steak haalt. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke T-Bone steak van de BBQ met aardappelpuree en champignons of ga voor de exclusieve Bistecca Fiorentina met rucolasalade.
Waardoor krijgt de T-Bone steak zijn bijzondere smaak?
De Dry-Aged T-Bone is 21 dagen gerijpt. Door het lange rijpen worden de smaken nog beter geconcentreerd in het vlees. Ook verliest de T-Bone steak tijdens het rijpen ruim een derde aan vocht. Hierdoor wordt de smaak veel dieper en intenser. Dit zorgt voor de ultieme smaakbeleving.
Bel ons voor meer informatie
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147.Wij helpen u graag!
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | 21 Dagen Dry Aged |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 2306 |