- Beschrijving
-
Probeer de Tamme Gans eens, bijvoorbeeld voor een heerlijk kerstdiner. Gans is een traditie in Duitsland en vroeger ook bij ons. Heerlijk mals en sappig vlees, sappiger dan bijvoorbeeld de kalkoen. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen twee soorten; de Emden- en de Toulouse gans. Het vlees is heerlijk mals en sappig en heeft een unieke smaak. Het gewicht van de hele gans bedraagt ongeveer 4000 gram. Heerlijk vlees, een feest voor de hele familie.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Gans aan het spit door PitmasterX:
- Recepten
-
-
Botermalse gevulde gans met portsaus
Recept voor een gegarandeerd heerlijke gans door de lage-temperatuur methode. De gans heeft een aantal uur de tijd nodig in de oven, maar daardoor wordt de gans ook botermals en heel erg lekker. -
Gevulde gans met rode kool en aardappelbollen
Gans met een heerlijke vulling! -
Gebraden gans met kastanje-vulling
Een heerlijke zelf gevulde hele gans -
Gans met aardappelpuree en zuurkool
Heerlijke hele gans.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Polen Ingrediëntendeclaratie 100% gans Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Gewicht ca. 4000 gram voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review