Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzending in NL vanaf €89
Recyclebare verpakking

Iberico Nek Braadstuk

Artikelnummer: 4201
5,0

Op voorraad





Mooi voor in de oven of de bourgondische barbecue.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €89,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

De rib eyes van Beef&Steak bestaan niet enkel uit rundvleessoorten. Beef&Steak bied je ook de rib eye steak van het Iberico varken. Dit varkensras is donker van kleur en voedt zich voornamelijk met eikeltjes.

De rib eye van het Iberico varken is wat romiger dan dat van de runderrassen. De reden hiervoor is het vetgehalte van het Iberico varken. Dit is namelijk iets vetter bij varkens.

Het vlees is mooi donkerrood met een goede vetdooradering. Verder bevat het Iberico varken veel onverzadigde vetzuren en heeft een rijker ijzergehalte dan het blanke varken.

Dit tezamen zorgt voor een overheerlijke smaak. Onze Iberico is 50% raszuiver voor optimale vlees-vetverhouding

Bekijk de video hierboven van Iberico varkensnek steaks

Het Iberico varken komt uit het Middelandse-zeegebied. Dit ras leeft eigenlijk altijd buiten en kan heerlijk grazen, rondlopen en wroeten.

Het Iberico varken is zwart van kleur. Verder plant het Ibericoras enkel 100% Ibericobiggen voort. Hierop wordt streng toegezien door de Spaanse overheid.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kan je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!

Meer Informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Voeding Gras en Graansoorten
Soort Iberico Varkensvlees
SKU 4201
Reviews
Peter Strohmayer
January 2021
Combi sous vide en BBQ
Erg mooi stuk, eerst 24 uur in de sous vide op 73,4 graden. toen uitklaar getrokken en nog 2 uur op de de BBQ op 150 graden met wat rokhuis en af en toe met een deel vocht uit de sous vide zak ingedikt met natte rub vochtig gehouden zodat het niet uit zou drogen. Was erg goed van smaak!
Joosje
January 2016
Joosje
Heerlijk vlees mals en sappig. Klaargemaakt op 2e kerstdag en vanwege groot succes weer op oudjaarsavond op de gas bbq (indirect) in 15 uur (kerntemperatuur 75 C) met een rub van tijm en rozemarijn (herbe de provence kan ook) kleingesneden verse knoflook peper en zout en olijfolie. Aanrader!
Pieter
August 2014
Pieter
Prachtig stuk vlees van topkwaliteit. Eerst 24 uur gemarineerd en daarna in 5 uur langzaam indirect gegaard (90 graden) op de barbecue. Heerlijke intense smaak. Het verlangen naar vroeger.
joey
September 2011
joey
deze procoreur heb ik indirect op mijn weber gerookt met kersenhout op een lage temp. toen het vlees na een uur of 5/6 gaar was was al het vet mooi eruit gesmolten. en ja dat smaakte geweldig ik heb nog nooit zo lekker stuk varkensvlees op de smaak is moeilijk te beschrijven laat ik zeggen een oersmaak jammer dat onze rose varkentjes niet zo smaken
B.J. Meijs
November 2010
B.J. Meijs
30 november 2010.Het is h
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Iberico Nek Braadstuk
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.