Gemarineerde Beef Steaks
                    
                    < 20 minuten                
                                        
                    
                    4 personen                
                    
                    
                    Gemiddeld                
                                        
                    
                    Pan                
                    
                            Mager vlees heeft vaak wat weinig smaak. Dit is een smaakvol recept om je biefstuk nóg lekkerder te maken. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 1 kilo Biefstuk
 - 10 Peperkorrels
 - 1/4 theelepel Peper
 - 2 theelepels Worcetershire saus
 - 2 Laurierbladeren
 - Ghee 4 tl (geklaarde boter)
 - Zout
 - Olijfolie
 
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Dep het vlees droog, snij in middelgrote stukken en plet vervolgens elk stuk vlees.
 - 2. Marineer het vlees met de saus, peper en zout.
 - 3. Vervolgens de peperkorrels, laurier en olie-en laat een nacht marineren.
 - 4. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukken vlees aan beide zijden.
 - 5. Bak op een laag vuur tot het vlees gaar is.
 - 6. Serveer heet.