Meatloaf (gehaktbrood)

Meatloaf (gehaktbrood)
Een authentiek Amerikaans gerecht met een twist voor 4 personen.

Ingrediënten

De bereidingstijd is 15 minuten, waarna het gerecht nog een uurtje in de oven moet. Probeer dit gerecht ook eens met één van onze andere steaksauzen.
Ingrediënten:

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 35 gram paneermeel
  • 80 ml melk
  • 60 ml Stockyard Hill Country of Smoky Sweet
  • 1 gesnipperde ui
  • 50 gram groene paprika in kleine stukjes gesneden
  • 1 theelepel zout
  • Zwarte peper naar smaak

Bereiding


Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 175 graden Celsius. Vet een cakeblik goed in. Meng in een kom het gehakt, het ei, het paneermeel, zout en peper. Voeg de melk toe samen met 4 eetlepels van de Authentic Steak House, de ui en de paprika. Doe het mengsel in het cakeblik en bestrijk het gehaktbrood met het restant van de Authentic Steak House. Bak het gehaktbrood 1 uur in de oven. Controleer of het gehaktbrood stevig is. Zo niet, laat dan nog even 10 minuten bakken. Laat 15 minuten afkoelen en snij daarna in plakken. Lekker met aardappelen en broccoli of gekookte worteltjes.