Smoked Habanero Salsa

Smoked Habanero Salsa
Maak zelf de lekkerste salsa met dit recept. Lekker pittig en perfect bij tortilla's

Ingrediënten

3 st Verse tomaat, gehalveerd
2 st Habanero pepers, gehalveerd
1 st Rode paprika, gehalveerd
2 st Jalapeno peper, gehalveerd
1/4 st Ananas
1/2 bos Verse koriander
2 el Olijf olie
Zeezout

Bereiding

Maak de BBQ klaar om indirect te roken op 100°C.
1: Maak de ananas schoon en rook deze samen met de habanero peper, rode paprika & jalapeno op de bbq voor 15 minuten. Verhit daarna de bbq naar 200 °C en rook in totaal nog 20 minuten.
2: Verwijder de schillen van de tomaat, paprika en pepers. Verwijder ook eventueel de zaadlijsten van de pepers, wanneer je van pittig houdt laat je de zaadlijsten natuurlijk zitten.
3: Doe alle ingrediënten behalve de olijfolie in de keukenmachine en draai door tot gewenste maling. Draai als laatste nog kort de olijfolie erdoorheen.
4: Breng op smaak met zeezout
5: Bewaar in een schaaltje.