- Beschrijving
-
De Bavette Flanchette oftewel flank steak is een platte steak met een hele lange draad. Bij het snijden is het heel belangrijk dat er dwars op deze draad gesneden wordt. De flank steak kent een zeer fijne marmering en is hierdoor heerlijk om als steak te eten. De bereiding kunt u zowel op de BBQ als in de keuken volbrengen. Per 2 stuks verpakt.
De Urguayaanse runderen krijgen graan gevoerd. Hierdoor krijg je een nog mooiere marmering. Deze lijntjes zijn intramusculaire vetten die tussen het spierweefsel gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een ongeëvenaarde smaak. De bavette is prachtig om in zijn geheel te bereiden. Mooi van structuur én mooi van smaak.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Zin in een snelle, makkelijke, maar vooral heerlijke Flank Steak op een broodje? Pitmaster X heeft een mooi recept voor u:
- Bereiding
-
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de steak naar eigen smaak. Grill de streak op hoog vuur gedurende 3-5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 50-52 graden. Haal de steak van het vuur en laat deze (afgedekt) rusten tot een kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
- Recepten
-
-
Bloody Mary Flank Steak in Dutch Oven
Verrassend recept voor de "Dutch Oven". Veel smaak en verrukkelijk! -
Gegrilde Flank Steak met Groene en Smoked Rode Chimmichurri
Een typisch Argentijns recept met de Flank Steak! -
Flank steak sandwich met mierikswortelmayonaise
Heerlijk en snel gerecht voor bijvoorbeeld de lunch. -
Varkens Flank steak met vijgen
Snel, makkelijk maar heerlijke bereidingswijze voor varkens flank steaks. -
Pittige en zoete Flank Steak
Leuke variatie met flank steak. 2 Mooie smaken en voor ieder wat wils. Hou rekening met 2 uur marineren.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Uruguay Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 2 item(s)
- Gewoon niet doen
-
Slecht, heb deze tegen beter weten in 3x gekocht, en het was 3x niets..0% marmering, misschien wel geschikt om te stoven..
product - Mike
-
De flanksteak is echt heerlijk Ik heb de Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak genomen en Vinkenlap op zijn Amerikaans als recept genomen en daar iets vanaf geweken omdat ik deze ooit al eerder heb gemaakt. De rode wijnazijn vervangen door rode wijn (ik heb Rioja gebruikt) en een klein scheutje witte azijn. Dan in de zak geen twee maar 8 uur laten marineren en om de twee uur de zak even omkeren.4 minuten per kant is zat voor medium rare.
product
Schrijf uw eigen review