Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Bavette

Bavette

Bavette wordt vaak gezien als een delicatesse voor op de barbecue, bijvoorbeeld in Frankrijk. In Nederland wordt bavette ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
ierse-bavette
Iers Rundvlees
ca. 700 gram
€ 22,49
Uruguayaans-bavette
Angus Rundvlees
ca. 1300 gram
€ 58,49
Miguel-vergara-bavette
Angus Rundvlees
ca. 2300 gram
€ 126,49
ierse-bavette-steak
Iers Rundvlees
ca. 200 gram
€ 7,99
per pagina

Dit magere rundvlees komt uit de flank van het rund en is hierdoor heerlijk mals. Bij runderen die hier speciaal voor gefokt worden, is bavette zelfs zo mals dat het soms rauw gegeten wordt. Maar op de barbecue komt dit vlees pas écht tot zijn recht! Bij BEEF&STEAK kan je een uitstekende bavette steak bestellen die je de volgende dag al op de barbecue kunt leggen. Trakteer jouw vrienden en familie eens op iets anders dan een hamburger of een worstje, en plaats vandaag nog jouw bestelling. Wil je meer informatie over deze prachtige vleessoort, kijk dan op onze website of neem contact op met BEEF&STEAK.


Bavette rauw

Verschillende bavette steaks voor op de barbecue bij BEEF&STEAK

Bij BEEF&STEAK kun je kiezen uit verschillende Bavette steaks die allemaal geschikt zijn voor de barbecue. De bavette wordt naast "bavette" ook vaak aangeboden onder de naam "flank steak". Zo heb je de keuze uit:
Zowel voor de grote als voor de kleine eter hebben wij genoeg in de aanbieding en omdat wij alles wat je in onze online slagerij vindt op voorraad hebben, kun je zoveel bestellen als je wilt.


Koop je Bavette vlees online bij BEEF&STEAK

Ben je op zoek naar een heerlijk en uniek stuk rundvlees? Probeer dan onze bavette steak! Dit bijzondere stuk biefstuk wordt steeds populairder, en je kunt deze heerlijke steak bavette online kopen bij ons. Bavette steak is een smaakvolle, malse en sappige snede die perfect is voor de grill of om in de pan te bakken. Mis dit smakelijke stuk rundvlees dus niet en bestel je bavette vlees vandaag nog! Bavette kopen doe je bij BEEF&STEAK!


Bavette rundvlees: een uitstekende optie voor thuiskoks

Thuiskoks zullen merken dat het bavette rundvlees een uitstekende keuze is. Het is een stuk vlees met minder vet, maar desondanks is het stuk niet minder in smaak; deze is subliem. In het Frans betekent “bavette” letterlijk “rok”. De bavette is afkomstig van het deel van de koe dat zich dicht bij de flank en rond het middenrif bevindt. Dit gebied is hetzelfde als waar een rok zich zou bevinden, vandaar de benaming. Omdat dit gebied veel activiteit krijgt, is de spier in uitstekende conditie. Daardoor is deze steak een stuk vlees met een bijzonder robuuste smaak.
Bavette kopen en vervolgens de steak bavette goed bereiden is essentieel. Het wordt wat taai en moeilijk te eten als je het niet goed bereidt. Aan de andere kant, als je het op de juiste manier bereidt, zal het zacht en smaakvol zijn. vraag ons gerust om tips bij het bavette bereiden en bavette vlees bestellen!


Bavette rollade

Hoe kun je het beste de Bavette steak bereiden?

Steak bavette smaakt het lekkerst als het zorgvuldig op een laag vuur wordt bereid. Dit bevordert de afbraak van de spiervezels van het vlees, waardoor de textuur delicater wordt. De bavette mag absoluut niet te gaar worden, want het is een magerder stuk vlees. Het wordt droog en ruw als je het vlees te lang kookt. Bavette wordt meestal geserveerd met een saus of jus. Dit helpt bij de smaak en houdt het vlees sappig. Zorg ervoor dat je het vlees op laag vuur gaart, welke methode je ook kiest, om te voorkomen dat het tijdens de bereiding taai wordt. Bij bavette bestellen en bereiden zijn er veel verschillende factoren die de kwaliteit van het vlees kunnen beïnvloeden. Het soort vlees, de snede, de marmering en de kwaliteit zijn allemaal van invloed op het resultaat. Maar bereid je de steak goed, dan heb je een geweldig stuk bavette steak om te serveren.


Bavette bereid

De bavette steak is een flank biefstuk

Het is een stuk vlees met veel bindweefsel. Maar als het goed wordt bereid, kan het ongelooflijk smaakvol en mals zijn. Als je een bavette steak wilt bereiden, moet je een paar dingen in gedachten houden. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je hem op een kokend oppervlak bakt. Dit helpt de biefstuk aan de buitenkant dicht te schroeien en alle sappen in te sluiten. Bavette is het lekkerst als het medium-rare tot rare gebakken is. Minder is meer bij een bavette steak. De natuurlijke smaak van het vlees moet tot zijn recht komen. Een eenvoudige wrijving met zout en peper is alles wat je nodig hebt. Laat je bavette steak tenslotte een paar minuten rusten voordat je hem aansnijdt. Zo kunnen de sappen zich opnieuw over de biefstuk verdelen en krijg je een malser en smaakvoller hapje.


Combineren met heerlijke bijgerechten

Bij een bavette biefstuk zijn enkele fantastische bijgerechten om te overwegen te serveren: geroosterde aardappelen, op de barbecue gebarbecuede groenten, en een eenvoudige groene salade. Je kunt het ook serveren met zachte aardappelpuree en in boter gesauteerde champignons voor een nog decadenter avondmaal. Wat je ook besluit, houd de bijgerechten ongecompliceerd, zodat ze niet de aandacht wegnemen van de sappige biefstuk.


Waarom bavette online bestellen?

Als je vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit zoekt, ben je bij BEEF&STEAK aan het juiste adres. Wij hebben de beste selectie aan premium stukken vlees. BEEF&STEAK biedt wat je zoekt, of je nu iets nodig hebt voor een speciale gebeurtenis of je vrienden wil verrassen met een speciaal etentje. Laat de kans niet voorbijgaan om te profiteren van hun fantastische assortiment en prijzen. Bavette vlees bestellen doe je bij BEEF&STEAK!


Het beste rundvlees van bekende runderrassen

Je kunt op onze website een lijst vinden van allerlei heerlijke soorten vlees. Of je nu op zoek bent naar dagelijks vlees of speciaal rundvlees van Japanse Wagyu. Er zijn onderscheidende eigenschappen die kenmerkend zijn voor elke vleessoort. BEEF&STEAK biedt echter een grote verscheidenheid aan vleessoorten. Denk aan een mooie ribeye, picanha, ossenhaas, biefstuk of brisket.

Bestellen en meer informatie

Op onze website kun je voor al dit kwaliteitsvlees tevens lekkere recepten vinden waarmee je gasten tijdens de barbecue kunt verrassen. Bestel vandaag nog een lekkere rundvlees bavette steak of wroetvarken vinkelapjes, of neem contact op met telefoonnummer (0172) 577 147 bij vragen of als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze. Wij helpen je graag om van je barbecue een heerlijk eetfestijn te maken!