Pulled Pork Ragout

Maak zelf de lekkerste ragout van pulled pork of pulled beef

Pulled Pork Ragout

Bereidingstijd: 45 minuten

Ingredienten

Voor 4-5 personen:

500 gr pappardelle

500 gr pulled pork

5 dl Tomaten frito

5 dl water + 1 runder bouillon blok

3 sjalotjes

2 tn knoflook

4 bl laurier

3 takjes rozemarijn

1 glas rode wijn

3 stengels selderij

150 gr wortel

30 gr roomboter

Bereiding

1: Verzamel alle ingrediënten

2: Smelt de boter in een koekenpan en zet hier de gesneden sjalotjes in aan

3: Voeg nu de wortel en bleekselderij toe en bak kort mee, voeg als laatste de knoflook toe 

4: Doe nu de laurier en rozemarijn erbij en schep het nog een paar keer om 

5: Blus het geheel af met de rode wijn en kook in totdat de wijn helemaal is verdampt

6: Voeg nu de runderbouillon toe en laat deze ook helemaal verdampen

7: Voeg als laatste de tomato frito & pulled pork toe en meng het geheel goed met elkaar, breng eventueel nog verder op smaak met zout & peper. Houdt de ragout warm.

8: Breng voor de pappardelle water aan de kook en kook de pappardelle af naar gewenste gaarheid.

9: Meng de pappardelle met de ragout en garneer nog af met extra geraspte parmezaan, basilicum blaadjes en olijfolie. Eet smakelijk!