•  
    Vandaag besteld, overmorgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
prev next
Borst Gevogelte

Eendenborstfilet met vel

Verpakt per 2 stuks. Mooie filet met vel.
Herkomst: Frankrijk Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 12,49 Incl. BTW
- +
€ 12,49 Incl. BTW
Artikelnummer: 1501

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Heeft u zin in een lekker stuk eendenborst? Dit kunt u bestellen bij Beef&Steak. Wij verkopen diverse stukken vlees online. Onze voorliefde voor vlees heeft geleid tot de oprichting van de online Bourgondische slagerij Beef&Steak. U vindt hier alles op het gebied van vlees. Van een mals biefstukje tot een uitgebreid BBQ-pakket.

Een mals stukje eendenborstfilet van de Franse Barbarie Eend. Dit ras kent een zeer stevige structuur en heeft zeer smakelijk vlees. Beef&Steak biedt u hoogwaardige eendenborstfilet. De eendenborst filet is perfect voor op de BBQ of voor gewoon in de pan. Een kleine tip: bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat het hierna eventjes rusten. Hierdoor krijgt u een waanzinnige smaak. De filets zijn per twee stuks verpakt en wegen 200 gram per stuk

Heerlijke eendenborst van de Franse Barbarie Eend

Onze eendenborst is afkomstig van het Franse ras Barbarie Eend. Het wordt gekenmerkt door een stevige structuur en het vlees is zeer smakelijk. U kunt de eendenborst van Beef&Steak bereiden in de pan, maar ook op de BBQ. De smaak is extra lekker wanneer u de eendenborst in zijn eigen vet bakt en daarna eventjes laat rusten. Als u wilt leren hoe u op de juiste manier eendenborst kunt klaarmaken, kunt u ook een workshop bij ons volgen. We leren u dan hoe u vlees bakt op de barbecue.

Contact

Onze eendenborst is online te bestellen. Als u nog vragen heeft over ons vlees of de manier waarop u het kunt bestellen, kunt u contact met ons opnemen met onze klantenservice via (0172) 577 147. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Bestel snel onze eendenborst en geniet van de heerlijke smaak.

Pitmaster X laat u in deze video een manier zien hoe u een heerlijke eendenborst kunt grillen: 

Recepten
Extra informatie
Herkomst Frankrijk
Ingrediëntendeclaratie 100% eend
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Dutch Oven, Braadpan
Reviews

Klantenreviews 8 item(s)

Eelco
Heel erg smakelijk voor op de barbecue dit maal op kolen bereidt. In het vet eerst een ruitpatroon gesneden en daarna op de zijde waar het vet zit gegrild tot het knapperig was daarna omgedraaid en met behulp van een kernthermometer op de gewenste temperatuur gebracht. Iedereen was er laaiend enthousiast over.
product
Review by Eelco / (Geplaatst op 11-08-2015)
Robert
Heerlijke eendenborst. In de pan gebakken port sausje erbij was super. Binnenkort weer bestellen en dan op de Big Green Egg proberen...
product
Review by Robert / (Geplaatst op 11-07-2014)
Richard Gough
Not the cheapest duck breasts to be found but once you have tasted them there is no going back. Absolutely gorgeous. Served with a parsnip tatin grapefruit and ginger sauce and little potato cakes cooked in the duck fat.
product
Review by Richard Gough / (Geplaatst op 15-02-2014)
Thomas Krag
Beautiful duck breasts delivered in a nice thermo package with a cooling element. The meat was not contaminated which was a worry of mine but Beef & Steak did a great job! The breast cooked up nicely. The skin is a little less fatty than usual which means it crisped up perfectly and the remaining fat/skin was tender and beautiful. I'll definitely order my duck from here.
product
Review by Thomas Krag / (Geplaatst op 27-05-2013)
Alexander
Ik kan er niet veel aan toevoegen. Zie onderstaande revieuws. Maar in 1 woord...heerlijk. Dit eet je zo weg en dan wil je er eigenlijk nog wel 1:)
product
Review by Alexander / (Geplaatst op 01-02-2013)
Maarten
Beste insnijden in een koude pan het vet laten uitsmelten vervolgens dichtschroeien als het vetlaagje goudbruin en knapperig is. Daarna in de oven op ongev. 180C gedurende 5-10 minuten. Enigszins laten rusten en daarna aansnijden. _Veel_ smaakvolle combinaties mogelijk maar altijd een succes de laatste keer genoten met een hartig zoete cranberry saus en een rode Pernand-Vergelesses uit 1978 en goed gezelschap.
product
Review by Maarten / (Geplaatst op 01-02-2012)
Paul
Heerlijke eend! Eerst een ruitmotief in het vet gesneden en in zijn eigen vet klaargemaakt op de fry-top. (10min vetkant/5minuten vleeskant. Geserveerd op wokgroente met honing/tijm-saus. Nogmaals heerlijk!
product
Review by Paul / (Geplaatst op 25-11-2011)
vinnie brouwer
Erg mooi vacuum verpakt zeer mooi stukje eendenborst en erg smaakvol. Lekker met wat honing-balsamico sausje erover heen! Echt top!!!!!!!!!!!
product
Review by vinnie brouwer / (Geplaatst op 04-11-2009)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 12631 beoordelingen.