•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Kerstvlees

Kerstvlees

Ontdek hier het assortiment kerstvlees voor je kerstdiner. 

Met kerstmis wil je een lekker stuk vlees bereiden voor het kerstmenu. Mag het dan een keer iets bijzonders zijn? Ja natuurlijk, kerstvlees mag lekker zijn en wat groter dan anders. Grootvlees wordt het wel genoemd, deze grotere stukken die zo prachtig presenteren op de kerstdis. Je kunt bij Beef&Steak ontzettend veel verschillende stukken en soorten kiezen, veel meer dan in een supermarkt bijvoorbeeld. Het wordt ook nog eens keurig bij je thuis bezorgd met een 100% garantie, dus mocht er iets zijn dan krijg je gewoon je geld terug.

Plaats hier je kerstbestelling t/m 17 december en maak kans op een Large Keramische Barbecue! Lees hier de actievoorwaarden.

Keramische barbecue large

Denk eens aan iets moois deze kerst met bijvoorbeeld een picanha. Ken je de picanha niet? Dat is echt een van de lekkerste stukken rundvlees en verkrijgbaar in verschillende gewichten zodat je altijd de goeie hoeveelheid serveert. Een picanha is eenvoudig te bereiden en een feest op tafel.

 picanha

Of een hele ossenhaas, denk daar eens aan. Je kunt een ossenhaas gebruiken voor de kerstklassieker Beef Wellington, maar ook gewoon uit de oven met een lekkere kruidenrub. Zie je al voor je hoe je een hele ossenhaas op schaal de eetkamer binnenbrengt? Zie je de verbazing op de gezichten van je familie en vrienden? Zoiets hebben ze nog nooit gezien.

kalkoen

Kalkoen is een echte kerstklassieker en dit jaar kun je die natuurlijk ook bij Beef&Steak kopen. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzondere en duurzame culinaire kalkoen genaamd Kelly Bronze kalkoen. Deze kalkoen smaakt zoveel beter dan andere kalkoenen, die moet je eigenlijk geproefd hebben als je van kalkoen houdt. 

 gans

Durf je wat nieuws aan? Denk eens aan gans in plaats van kalkoen. De gans, een traditie vanuit de middeleeuwen, is hartstikke mals en wordt niet droog zoals kalkoen soms droog kan worden. De bereiding ervan? Daar helpen we je mee, daar hebben we een prachtig recept voor.

 reerack

Ben je liefhebber van wild? Ook dan ben je bij Beef&Steak aan het juiste adres. Een heerlijke hazepeper van hazenbout bijvoorbeeld of mooi grootvlees als een reebout, reerug of een hertenrack. Of kwartel, partijs en ook wildzwijn vindt je in het assortiment.

Contact

Heb je vragen over kerstvlees of de bereiding ervan? Bel ons gerust op 172-577147 of stuur een e-mail naar: info@beefensteak.nl.

Hieronder vind je ons assortiment kerstvlees:

 

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 69

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.