•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Bereiding van vlees in de pan

Bereiden in de pan

Als je praat over bereiding in de pan heb je het over een koekenpan, grillpan of een braadpan. Vlees kun je prima in een pan bereiden, zeker als het wat kleiner van formaat is. Is het stuk wat groter dan verdient de oven of barbecue de voorkeur. Producten die geschikt zijn om in de pan te bereiden zijn bijvoorbeeld biefstuk, entrecôte, ribeye, flank steak,  karbonade en kipfilet. Er zijn er natuurlijk veel meer, kijk daarom bij deze recepten:

rundvlees

Biefstuk met gesmoorde uien 

Biefstuk Stroganoff

Entrecôte steak met crème fraiche

Flank steak sandwich

Longhaas met wilde paddestoelen

Picanha met gekaramliseerde sjalotjes

Picanha steaks met port&stilton saus

Rib eye steak Bordelaise

 

varkensvlees

Gegrilde karbonades met appel/bourbon glazuur 

Geroosterde karbonade met basilicumboter

Wroetvarken ribkarbonade met kruiden-mosterdkorst

 

 

 

kip

Kipvleugels met honing-gembersaus

Gildehoen piccata

Kipfilet suprême met een krokant korstje

Pittige kippendijen met honing

 

 

 

Eend

Eendenborstfilet met Grand Marniersaus

 

 

Lam

Gegrilde balsamico lamskoteletten

 

Wild

Hertenbiefstuk met bosbessen

Herten Sloppy Joe

Kwartel met wilde champignons

Fazant in een jasje van bacon

Wildzwijn t-bones met gepocheerde peertjes

 

Vis

Sliptongetjes met citroen-botersaus

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.