Bereiding van vlees in de pan
Bereiden in de pan
Als je praat over bereiding in de pan heb je het over een koekenpan, grillpan of een braadpan. Vlees kun je prima in een pan bereiden, zeker als het wat kleiner van formaat is. Is het stuk wat groter dan verdient de oven of barbecue de voorkeur. Producten die geschikt zijn om in de pan te bereiden zijn bijvoorbeeld biefstuk, entrecôte, ribeye, flank steak, karbonade en kipfilet. Er zijn er natuurlijk veel meer, kijk daarom bij deze recepten:
rundvlees
Entrecôte steak met crème fraiche
Longhaas met wilde paddestoelen
Picanha met gekaramliseerde sjalotjes
Picanha steaks met port&stilton saus
varkensvlees
Gegrilde karbonades met appel/bourbon glazuur
Geroosterde karbonade met basilicumboter
Wroetvarken ribkarbonade met kruiden-mosterdkorst
kip
Kipvleugels met honing-gembersaus
Kipfilet suprême met een krokant korstje
Pittige kippendijen met honing
Eend
Eendenborstfilet met Grand Marniersaus
Lam
Gegrilde balsamico lamskoteletten
Wild
Wildzwijn t-bones met gepocheerde peertjes
Vis